Sarjakuva

Mike Diana. Epäkorrektiudessaan rinnastettavissa Electric retardiin, mutta lisäksi hauskalla tavalla inhottava. Amerikkalainen tekijä kertoo joutuneensa sarjakuvistaan vankilaan 90-luvulla. Tästä taiteesta tulee minulle hyvä mieli. En usko joihinkin kauniisiin maisemiin tai kuviin rakastuneista pareista. Ne eivät merkitse minulle mitään, ja pidän niistä ilahtumista pohjimmiltaan naiivina, vaikkei aikomukseni ole saarnata tästä aiheesta. Nämä kuvat merkitsevät minulle vapautta ja voitettua taistelua.

The Parking Lot is Full. Wanha mutta hyvä.

The Perry Bible Fellowship. Yksi suurimmista nettisarjakuvista, joita on koskaan tehty. Suuruus ei tässä viittaa suosioon, vaikkei siitäkään pulaa ole.

electric retard. Tämä menee joillakin ihon alle, mutta se on oikeasti vitun hyvä.

Hipster Hitler pitelee fiksipyörää kainalossaan, taustalla Sveitsin alpit: “Fuck the invasion plans. Swizerland is too steep. I keep getting rollback. I have no desire to set wheen in a country that is so obviously anti-fixie.”

Kuosimatti voi olla kämänen, mutta se on myös true.

Oglaf. Hyvin piirretty ja väritetty seksuaalista huumoria ja fantasiateemoja sisältävä mangamaisehko sarjakuva. Ei loppujen lopuksi kovin synkkä vaan lämminhenkinen.

Scandinavia and the World. Hassu sarjakuva, joka sisältää seksuaalisuutta, väkivaltaa ja pohjoismaiden valtioiden mukaan muovattuja stereotyyppisiä hahmoja. Hahmon nimi on yleensä valtion nimi, esim. “Sweden”. Piirrosjälki on siistiä ja söpöä.

Kuvataide

Michael Rosen. Eroottisia valokuvia.

http://sieni.us/ — aivan upea taidesivusto.

Arthur de Pins. Tämä tyyppi osaa tehdä kotisivut ja piirrosjälkikin on hyvää. Jätkä osaa markkinoida tuotoksiaan, saada hyvän tuotoksen näyttämään hyvältä.