Warning: file_get_contents(http://vanha.tuukkavirtaperko.net/FinnishHeader.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/uno5869/public_html/wp-content/themes/Strip tuukkavirtaperko/functions.php on line 15

3 comments

 • Noinhan siinä käy kun on Toxic parentsit.

 • Ai saatana näitähän voi kans kommaa ja kaikkee onko tää nyt tulevaisuus?

  hienoja sarja kuvia tee lisää tosin nykyään myös sakolut tekee hienoj mutta nää on enemmän taide paskaa. Voisit käyttää enemmän valo kuvia niin tulee paremmin piirrettyjä.

  Tosi moni on sanonu että on tosi hyviä sarja kuvia mut eipä vaan näy komment’s?

  ITte olen sitä mieltä että hyvä kun joku sanoo asiat niinkuin ne on!

 • Tuukka Virtaperko

  Joo tää on tulevaisuus. Kaukaisessa hypertulevaisuudessa sarjakuvat kommentoivat sinua! Eikun eipäs mennä vielä sellaisen sananvapauden asteelle. Nämä sakolutin tuotoksethan ovat ihan helmeä. En ole ikinä kuullutkaan. Nyt kyllä taisi Paska-Ankalle tulla parempi haastaja samassa genressä. Ei genre tosin täsmälleen sama liene, kun tämän sarjakuvan nimi olisi Outopaska(weird shit) ankka jos sillä olisi nimi.

  Kyllä täällä kävijöitä on mutta ne ei sano paljoa.