Warning: file_get_contents(http://vanha.tuukkavirtaperko.net/FinnishHeader.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/uno5869/public_html/wp-content/themes/Strip tuukkavirtaperko/functions.php on line 15

5 comments

 • Löydän tästä oman elämäni. Kiitos.

 • Tuukka Virtaperko

  semosta se n

 • Tuttu tunne, joskus opiskelleena!

 • Tuukka Virtaperko

  Opiskeleminen on toisinaan välttämätöntä.

 • Tämä on hyvä ja oivaltava!

  Stripin tilanne on kyllä nykyseksikkäin termein ilmaistuna haastava: yhtäälä on (vitun) hyvä, että tyyppi lukee, mutta toisaalta kiroilun sallimista yhdelle on vaikea perustella sillä, että hän kuitenkin lukee. Opettajan vinkkelistä katsottuna kyllä olisi melkein parempi sallia kaikille kiroilu, jos vain lukisivat!

  Tarkkisruutu on ihan hauska kärjistys, vaikka nykyään olen kyllä törmännyt ihan päteväänkin erityisopetukseen.