Warning: file_get_contents(http://vanha.tuukkavirtaperko.net/FinnishHeader.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/uno5869/public_html/wp-content/themes/Strip tuukkavirtaperko/functions.php on line 15

5 comments

 • Mahtaako south park olla lempi sarjojasi :)?

 • Tuukka Virtaperko

  Hmm, tykkään enempi Family Guystä, vaikka siinä onkin liikaa laulua. En tiedä miksi siinä on niin paljon laulua, mutta ehkä se johtuu siitä, että “perinteisen amerikkalaisia” musikaaliosuuksia tarvitaan tasapainottamaan muuten niin omituisella huumorilla höystettyä sarjaa. South Parkia enemmänkin kunnioitan kuin pidän siitä. Siinä on vähän liikaa falskeja pastisseja jenkkikulttuurista. Otetaan esimerkiksi se, kun Eric ja oliko se nyt Kyle polkivat kilpaa kolmipyöräisillä siinä Muhammed-jaksossa johonkin paikkaan, jossa Family Guytä tehtiin, ja tästä tilanteesta tehtiin jotain älyttömän dramaattista. No, minusta koko kaksintaistelumainen kilpa-ajo oli vain älyttömän tylsä ja todellisuudesta vieraantunut klisee, ja tämmöisiä on South Parkissa aika paljon. Mutta silti olen sitä mieltä, että South Parkilla on paikkansa meidän kulttuurissa.

 • Family Guyssa ja muissa Sethin sarjoissa on paljon laulua, koska Seth itse on ammattilaulaja. Ballroomia ja swingiä esittänyt big bandien kanssa.

  Tuoreista animaatiosta kannattaa tsekata Axe Cop, käsikirjoittajina on kaksi veljestä joista nuorempi on vielä alle kouluikäinen. Todellista tajunnanvirtaa, lasereita ja dinosauruksia.

  Tämä nimenomainen strippi muuten mitä tässä kommentoin, niin sai aikaan huutonaurua tänään.

  Oletko harkinnut että julkaisisit näitä ihan maksullisesti elektronisessa muodossa? Vaikka http://www.kirjoitaitse.fi kautta, saisi tabillekin sitten nämä näppärästi talteen.

 • Tuukka Virtaperko

  En ole harkinnut. Voisin alkaa harkita.

  Axe Cop.

  Hmm.

  Voishan näitä pykätä johonkin kaupiteltavampaan muotoon joskus kun ehtii.

 • Tuukka Virtaperko

  Elektronisessa muodossa… kyllähän tota vois mutta toi markkinointi on mulla niin reisillä. Tai siis suoraan sanottuna lähinnä ahdistaa koko ajatus, että kun on vitusti tehtävää, kaikki roikkuu, ja sit joku aina välillä tulee sanomaan että voisit myydä jotain tällä ja tällä tavalla. Niin kun se on vähän semmonen elämäntyylikysymys. Että markkinointi on yks elämäntyyli ja luominen on toinen. Että miten samaan ihmiseen saa ne molemmat? Maailmanhistoria ei tunne yhtäkään taiteilijaa joka olisi sekä (minun mielestäni) luonut kunnolla että markkinoinut kunnolla. Ne on aina olleet eri tyypit. Jos ne löytää toisensa, hyvä juttu. Jos ei niin kummatkin on pellejä.