Warning: file_get_contents(http://vanha.tuukkavirtaperko.net/FinnishHeader.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/uno5869/public_html/wp-content/themes/Strip tuukkavirtaperko/functions.php on line 15

Tässä 2003 työstämäni sarjakuvanovelli, joka jäi kesken, koska unohdin tärkeän osan sen käsikirjoitusta, enkä keksinyt sitä uudelleen. Olin myös epävarma siitä, oliko novelli riittävän hyvä. Joka tapauksessa sen ideana oli, että nainen joutuu kauhuteemaisten sattumusten kohteeksi. Hän ei onnistu kommunikoimaan kenenkään kanssa, ja ainoa inhimillinen olento, jonka hän muistaakseni edes kohtaa koko tarinassa, on pieni lapsi, joka selittämättömästi katsoo häntä velmusti, antaa hänelle suuseksiä, ja lähtee pois. Günther Grassin Peltirumpua en ollut apinoinut, sillä en ollut lukenut sitä. Tarinan hieman halpa punchline lopussa on se, kun nainen luulee kaiken jo olevan hyvin, mutta sitten hän avaa ulko-ovensa, ja huomaa naapurustonsa muuttuneen helvetiksi, tippukivineen ja tulenlieskoineen.
Tämä olisi ollut melko haastava projekti toteuttaa, sillä novelli oli niin pitkä, että sen piirtäminen olisi vaatinut poikkeuksellisen työsuorituksen, ja työskentelytavoissani ja menetelmissäni oli parantamisen varaa. Lisäksi piirsin novellia pääasiassa koulussa, ja joku sanoi minun piirtävän jotain pornosarjista, kun siinä oli alaston nainen, ja tämä kiusaannutti minua, koska teininä en ollut itsevarma seksuaalisuuden suhteen.