Warning: file_get_contents(http://vanha.tuukkavirtaperko.net/FinnishHeader.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/uno5869/public_html/wp-content/themes/Strip tuukkavirtaperko/functions.php on line 15

Tässä joskus 2002–2003 talvella työstämäni sarjakuvanovelli, jonka jätin kesken, koska se ei ollut riittävän hyvä. Novellin ideana oli että kun ensiksi maalaillaan jokaisesta konvehdista animistinen ja imelyyttä hipovan sympaattinen kuva, kertojan ääni lakkaa. Tarkemmin määrittelemättömät ihmiset syövät konvehdit niin, että heidän kasvonsa näkyvät ruuduissa mahdollisimman vähäisesti ja epäinhimillisessä valossa (kuvakulmat ja rajaukset eivät korosta kasvojen symmetriaa, silmiä ei näytetä), ja viimeisessä kuvassa tyhjä rasia on roskissa.
Tämmöinen idea ei kerro maailmasta mitään, mikä kiinnostaisi minua erityisesti. Se voidaan kuitenkin tulkita hyväksi itsensäviiltelylukemistoksi, joka lisäksi ottaa omaperäisen animistisen näkökulman. Se olisi ehkä kannattanut tehdä valmiiksi.