Warning: file_get_contents(http://vanha.tuukkavirtaperko.net/FinnishHeader.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/uno5869/public_html/wp-content/themes/Strip tuukkavirtaperko/functions.php on line 15

3 comments

  • Mahtava ja ajatuksia herättävä – taas.

    Blogin kehittämisen kannalta mietin, että olisiko mahdollista laittaa myös sivun yläreunaan nappulat, joista pääsee seuraavalle ja edelliselle sivulle? Tällä hetkellä tarvitsee vielä selata aina alas asti, jos haluaa liikkua johonkin suuntaan.

    Toivottavasti strippejä tulee vielä lisää. Ihmettelen, ettei mikään aikakausilehti tai vastaava ole ottanut sinua vakituiseksi sarjakuvantekijäksi. Ehkä sellaista lehteä ei ole, jossa voisi julkaista jotain tällaista ilman, että tädeiltä menee pullat väärään kurkkuun.

  • Tämmöisiä ehdotuksia arvostan suuresti. Trial and error on tapa kehittää hyvä teema. Kyllä tuo on mahdollista, teen sen jossain välissä.

    Minua ei voida kiitellä aloitteellisuudesta sarjakuvieni tarjoamisessa julkaistavaksi. Joitakin vuosia sitten otin yhteyttä neljään kustantamoon, mutta vastaukset olivat kielteisiä. Omakustanteeseen ei tällä hetkellä ole varaa ja motivaatiota, vaan haluan saada uusia sarjakuvia tehtyä. Jos saisin sarjakuviani julkaistuksi jossakin, olisi se minulle kuitenkin iso juttu.

  • Oivaa! Miehen mitta todella mitataan vanhetessa eri tavalla kuin nuoruudessa. Jos ei halua pysyä jonkinlaisena “pissis”-miehenä ja monethan haluu.